CSAP Γνώμες

CSAP-Συμβαλλόντων CSAP-Υπό πιστοποίηση προσώπων
 • Αυγ. 13 2019

  Το CSAP αποτελεί ένα πρωτοποριακό Επαγγελματικό - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου, όπου αλλάζει το τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων στον εργασιακό χώρο. Βελτιώνει την κρίση σου για την λήψη αποφάσεων και τον τρόπο αποφυγής αντίστοιχων καταστάσεων στο μέλλον. Ένα πρόγραμμα που θωρακίζει τις γνώσεις σου και δημιουργεί έναν επαγγελματία με σφαιρική άποψη. Συστήνω το πρόγραμμα CSAP λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει στα πιστοποιημένα πρόσωπα, καθιστώντας τα ικανά να κάνουν ένα δυνατό βήμα στην καριέρα του. Έχοντας πλέον μια εταιρία των 30 ατόμων εντάσεως πληροφορικής, εκτιμώ πως το πρόγραμμα με βοήθησε σε αυτή την σημαντική στιγμή της καριέρας μου.

  Βασίλειος Βέλκος Co-Founder Code.Hub

 • Ιουλ. 24 2019

  Το Επαγγελματικό - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου CSAP, από το ΚΕΒΙΔΙΜ του Πανεπιστημίου Πειραιά, είναι 100% αυτό που υπόσχεται. Παρέχει ανάπτυξη και καινοτόμες γνώσεις σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, δλδ. εφόδια που απαιτούνται στα σύγχρονα εργασιακά περιβάλλοντα. Διευρύνει τους ορίζοντες, αλλάζει την σκέψη, διασφαλίζει την εργασία, ανοίγει νέους ορίζοντες, πραγματοποιεί επαγγελματικούς στόχους. Το CSAP προσφέρει στους φοιτητές του σύγχρονες πιστοποιημένες επαγγελματικές δεξιότητες, όπως: Συστημική Σκέψη, Συστημικές Μεθοδολογίες, Προσέγγιση Συστημάτων και Τεχνογνωσία, Εκπαίδευση σε Εργαλεία, Σχεδιασμός, Διαχείριση Έργων, και τους φέρνει σε επαφή με Επιστήμονες και Επαγγελματίες Διεθνούς Κύρους, τόσο από την Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό. Είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που ασχολούνται με την οργάνωση και διοίκηση αλλά και για νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσθετες πιστοποιημένες διεπιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες. Αισθάνομαι τυχερός που επιλέχθηκα για να συμμετάσχω. Έχοντας εργαστεί περισσότερα από 30 χρόνια σε διαφορετικά περιβάλλοντα οργανισμών με δυναμικές απαιτήσεις, το CSAP μου πρόσφερε γνώσεις και εργαλεία για συστημική διαχείριση της πολυπλοκότητας των δυναμικών και διεργασιών που τους διέπουν. Συνιστώ το CSAP ανεπιφύλακτα.

  Ελευθέριος Κακαβούλης, ΜΒΑ, BSc-Marketing, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, E-Training AC IKE

 • Αυγ. 01 2014

  Το πρόγραμμα CSAP μου έδωσε τη γνώση τα κατάλληλα εργαλεία και τις εμπειρίες ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω στο σύγχρονο και δαιδαλώδες εργασιακό περιβάλλον. Η συστημική σκέψη και προσέγγιση, δίνει άλλη οπτική και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στη διαχείριση και επίλυση προβλημάτων υψηλής πολυπλοκότητας, που καλείται ένα σύγχρονος επαγγελματίας να αντιμετωπίσει στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το CSAP το συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Δημήτρης Χατζηπαναγιωτίδης, B.Sc., M.Sc. in Digital Networks, IT & Information Security Professional, ANTAEA Group of Companies.

 • Ιουλ. 08 2014

  Το CSAP αποτελεί ένα πρωτοποριακό Επαγγελματικό - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου που διευρύνει τους ορίζοντες σου, αλλάζει την σκέψη σου, διασφαλίζει την εργασία σου, ανοίγει νέους ορίζοντες και πραγματοποιεί τους στόχους σου τόσο επαγγελματικούς όσο και τυχόν ακαδημαϊκούς. Είναι η πύλη στην ποιότητα της εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και το όχημα της ασφαλής επαγγελματικής μετάβασης σε νέους δρόμους καριέρας. Ολοκλήρωσα επιτυχώς το CSAP και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Άγγελος Βασιλάκος, B.Sc., M.Sc., Ph.D. Cad., Διευθυντής Mondial Allianz.

 • Μαϊ. 22 2013

  Η επιλογή μου στο Επαγγελματικό Πρόγραμμα CSAP απεδείχθη ότι ήταν μία άκρως στοχευμένη ενέργεια, η οποία μου προσέφερε με την απόκτηση του Επαγγελματικού Πιστοποιητικού Μεταπτυχιακού Επιπέδου σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως το γεγονός ότι ως Επαγγελματικός Μεταπτυχιακός Τίτλος προσέφερε στην ήδη υπάρχουσα προϋπηρεσία μου +2 επιπλέον χρόνια καθώς επίσης και η μισθολογική μου κατάσταση κινήθηκε σε ικανοποιητικότερα επίπεδα (αν αναλογιστούμε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της Χώρας) σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους μου με την εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου στην επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση συστήνω το πρόγραμμα CSAP λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει στα πιστοποιημένα πρόσωπα, καθιστώντας τα ικανά να ηγηθούν κάποιας ομάδας έργου κάνοντας χρήση των συστημικών μεθοδολογιών και του αντίστοιχου λογισμικού.

  Νικόλαος Σταθάτος, Τμήμα Πληροφορικής Ανοικτού Πανεπιστημίου, Προγραμματιστής Η/Υ, CSAP Professional, Επιχείρηση Μηχανογράφησης Δήμου Αθηναίων.

 • Νοε. 15 2011

  Το CSAP αποτελεί αναμφισβήτητα ένα καινοτόμο επαγγελματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου για την ελληνική αγορά. Το επίπεδο της διδασκαλίας είναι πολύ υψηλό και το διδακτικό προσωπικό γνωρίζει άριστα τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς λόγω της πολυπλοκότητας των έργων. Οι μεθοδολογίες και τα εργαλεία τα οποία παρουσιάζονται στο πρόγραμμα έχουν άμεση εφαρμογή στην επαγγελματική δραστηριότητα αλλά και στην καθημερινή ζωή. Εργάζομαι σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Συμβούλων Επιχειρήσεων παγκοσμίως και στην πρόσληψή μου συνέβαλε σημαντικά το γεγονός ότι είμαι υποψήφιος υπό πιστοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος. Ως στατιστικός έχω καταφέρει, μέσα από τη χρήση των εργαλείων-μεθοδολογιών που έχω διδαχθεί στο CSAP Πρόγραμμα αλλά και από την εμπειρία που έχω αποκομίσει από τους διδάσκοντες, να συνδυάζω αποτελεσματικά τη συστημική σκέψη με τη στατιστική ανάλυση και να εξάγω υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας αποτελέσματα στην εργασία μου. Από τη θέση εργασίας μου εμπλέκομαι συνεχώς σε projects με αυξημένες απαιτήσεις (πολυεθνικές εταιρείες) που έχουν υψηλό βαθμό πολυπλοκότητας, στα οποία ανταπεξέρχομαι επιτυχώς καθώς τα εφόδια και τα εργαλεία του CSAP Προγράμματος που έχω διδαχθεί αποτελούν την ποιοτικότερη προσφορά τόσο στον ίδιο τον πελάτη όσο και στην εταιρεία που εργάζομαι. Για τους λόγους αυτούς συνιστώ το CSAP ανεπιφύλακτα.

  Νικόλαος Καποδίστριας, B.Sc. Στατιστικής, M.Sc. Εφαρμοσμένης Στατιστικής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Αναλυτής, Accenture.

 • Σεπ. 02 2011

  Η εργασία μου σε μεγάλο οργανισμό σχετίζεται με την ανάπτυξη, οργάνωση και εγκαθίδρυση συστημάτων πληροφορικής στα οποία εμπλέκονται πολλοί χρήστες και διάφοροι άλλοι έμμεσα ενδιαφερόμενοι. Τα συστήματα αυτά σχετίζονται και με οργάνωση διαδικασιών και συνήθως επηρεάζουν την καθημερινή ζωή απλών στελεχών έως και τον τρόπο συνεργασίας διαφόρων οργανωτικών μονάδων. Σε τέτοιο περιβάλλον συνειδητοποιεί κάποιος ότι υπάρχουν δύο ειδών προβλήματα: Τεχνικά Προβλήματα και Προβλήματα Προσαρμογής. Για τα πρώτα είναι συνήθως εύκολο να βρεθεί λύση η οποία και μπορεί άμεσα να αξιολογηθεί. Για τη δεύτερη κατηγορία οι λύσεις δεν είναι προφανείς και η βέλτιστη προσέγγιση παραμένει πρόκληση. Η συστημική προσέγγιση είναι αυτή που προσφέρει μια σειρά από μεθοδολογίες που αποτελούν εργαλεία για την κατανόηση και αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των σύγχρονων οργανισμών. Το πρόγραμμα CSAP αρχίζοντας από την επαγγελματική συστημική και καταλήγοντας στο E-Business ή στο Project Management εφοδιάζει το σπουδαστή με δεξιότητες εφαρμόσιμες από την καθημερινή ζωή έως και σε ζητήματα διοίκησης και ηγεσίας. Το CSAP χαρακτηρίζεται ως επαγγελματικό πρόγραμμα, και έτσι είναι. Οι επιστημονικές διαλέξεις πάντα περιλαμβάνουν άμεση αναφορά στον πραγματικό επιχειρησιακό κόσμο, ενώ, στα πλαίσια του προγράμματος, καταξιωμένοι επαγγελματίες καταθέτουν την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους. Το CSAP είναι κατάλληλο τόσο για ώριμους επαγγελματίες που ασχολούνται με οργάνωση και διοίκηση όσο και για νέους ανθρώπους που επιθυμούν να οπλιστούν με πρόσθετες πιστοποιημένες διεπιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες προτού εισέλθουν στον επαγγελματικό στίβο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Φυσικός, Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα, Αναλυτής/Προγραμματιστής ΕΥΔΑΠ.

 • Ιουλ. 21 2011

  Το CSAP είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου, το οποίο έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από προσωπικότητες τόσο της Ελληνικής όσο και της Διεθνούς Επιστημονικής και Επαγγελματικής Κοινότητας, με τις οποίες συνεργάζεται αρμονικά έχοντας ως απώτερο σκοπό την παροχή στους σπουδαστές του υψηλού ποιοτικού επιπέδου γνώσεων προσαρμοσμένων στα διεθνή πρότυπα και στις συνεχώς αυξανόμενες σύγχρονες εργασιακές απαιτήσεις. Βασισμένο σε σύγχρονες διδακτικές μεθόδους, στην παροχή Συστημικών Μεθοδολογιών, στο κατάλληλο λογισμικό και κυρίως στην προσαρμογή του τρόπου σκέψης με ένα σύγχρονο επιστημονικό τρόπο θεώρησης και κατανόησης της πραγματικότητας, δίδει μέσα από τις δύο κατευθύνσεις του εφόδια που απαιτούνται για την ορθή προσέγγιση και επίλυση προβλημάτων διοίκησης επιχειρήσεων/οργανισμών, διαχείρισης έργων, ηλεκτρονικού επιχειρείν, με άμεση εφαρμογή σε κάθε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Το CSAP προσφέρει περισσότερα από αυτά που υπόσχεται παρέχοντας πλήρη και συνεχή ανάπτυξη και καινοτόμες γνώσεις σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, που κρίνονται επιβεβλημένες στους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης για τα σύγχρονα εργασιακά περιβάλλοντα.

  Ράλλης Αντωνιάδης, Μαθηματικός, B.Sc. Applied Mathematics, M.Sc., Information and Systems Science, M.Sc. Προϊστάμενος Τμήματος Ειδικών Περιφερειακών Εφαρμογών, HELLENIC POSTBANK / ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.

 • Ιουλ. 06 2011

  Το CSAP αποτελεί ένα καινοτόμο σύστημα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης που στοχεύει όχι μόνο στην άρτια εξειδίκευση των στελεχών σε θέματα εφαρμοσμένης συστημικής ανάλυσης, αλλά και στη διαρκή και σε βάθος χρόνου ενημέρωση και επικύρωση των γνώσεών τους με τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα. Είναι ένα καθαρά επαγγελματικό πρόγραμμα όπου το ISO πιστοποιητικό του θα κάνει τη διαφορά στην αγορά και το συστήνω σε όλους τους απόφοιτους των Πανεπιστημίων αλλά και στους επαγγελματίες συμβούλους του χώρου αυτού.

  Θεοδώρα Κουλουρά, Χημικός Μηχανικός, PhD, MSc, Προϊσταμένη Τμήματος Μελετών Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Α.Ε. Καβάλα.

 • Ιουλ. 03 2011

  Αισθάνομαι τυχερός που επιλέχθηκα για να συμμετάσχω και εγώ με τη σειρά μου σε ένα πρωτοπόρο και αξιόλογο μεταπτυχιακού επιπέδου πρόγραμμα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Προερχόμενος από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων δε θα διάλεγα ποτέ επιπόλαια κανένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που δε θα με ικανοποιούσε πραγματικά. Το CSAP είναι πραγματικά ένα καινοτόμο πρόγραμμα που κάνει ακόμα και ανήσυχα μυαλά να σκεφτούν διαφορετικά, πιο δομημένα. Ο αντικειμενικός του σκοπός μέσα από την εκμάθηση αλλά και τη χρήση των μεθοδολογιών και των πολυμεθοδολογιών της επαγγελματικής συστημικής συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ηγετών. Μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσω των συστημικών μεθοδολογιών και της δυναμικής μοντελοποίησης: Η αρμονία, η αλληλουχία στη σκέψη, η αμφίδρομη σχέση μεταξύ των παραγόντων ενός προβλήματος και τέλος η προσομοίωση του όλου έργου έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο παραγόμενο προϊόν, τη δημιουργία ηγετικών μορφών -leaders για τη λήψη αποφάσεων.

  Δαμιανός Γαρδικιώτης, Αξιωματικός Ελληνικού Στρατού.

rendered in: 0,0468275sec