CSAP Γνώμες

CSAP-Συμβαλλόντων CSAP-Υπό πιστοποίηση προσώπων
 • Απρ. 21 2010

  H αναδυόμενη ανάγκη για την ανάπτυξη ενός διαχειριστικού και επιχειρησιακού μυαλού ικανού να αντιμετωπίσει την πολυπλοκότητα του σημερινού παγκοσμιοποιημένου επιχειρησιακού περιβάλλοντος οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας γνωστικής περιοχής των "Professional Systemics". Η ΕΕΣΜ πρωτοπορώντας δημιούργησε το CSAP με τα πολύ γνωστά επιστημονικά αντικείμενα της Συστημικής Σκέψης, της Συστημικής Δυναμικής, της Κυβερνητικής και της μοντελοποίησης και προσομοίωσης συστημάτων ώστε οι πιστοποιούμενοι του CSAP να κάνουν τη διαφορά στην αγορά.

  Ιωάννης Θεοχαρόπουλος, B.Sc., M.Sc., Ph.D. Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 • Απρ. 20 2010

  Η συνεργασία μου με το πρόγραμμα CSAP αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Τα αντικείμενα διδασκαλίας καλύπτουν τις εξειδικευμένες γνώσεις και αναβαθμίζουν το τεχνολογικό, δημιουργικό κα ηγετικό προφίλ των συμμετεχόντων. Πιστεύω ότι αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για έναν σύγχρονο επαγγελματία υψηλού επιπέδου.

  Γιάννης Αναστασάκος, Διευθυντής, System Integration Division, SPACE HELLAS S.A.

 • Απρ. 19 2010

  Ερχόμενος σε επαφή με τους φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος Certified Systemic Analyst Professional (CSAP), διαπιστώνει κανείς άμεσα το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, τον ενθουσιασμό και την καινοτομική αντίληψή τους. Η διδασκαλία των πλέον σύγχρονων θεμάτων και μεθοδολογιών στο χώρο του eBusiness και της επιστήμης διαχείρισης έργων, οδηγεί έτσι στην δημιουργία επίλεκτων στελεχών που θα προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στις εταιρείες για τις οποίες θα εργαστούν.

  Κωνσταντίνος Φρυδάκης, Manager, eBusiness Development, Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ.

 • Απρ. 18 2010

  Απέναντι στις απαιτήσεις της σύγχρονης παγκόσμιας αγοράς που διακρίνεται από πολυπλοκότητα, το επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα πιστοποίησης CSAP παρέχει ισχυρά εργαλεία και αποτελεσματικές στρατηγικές, αποτελώντας καινοτομία στην εκπαίδευση και κατάρτιση ηγετικών διοικητικών στελεχών και επιστημονικού προσωπικού.

  Χριστίνα Αλεξανδρή, Λέκτορας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 • Απρ. 17 2010

  Το πρόγραμμα CSAP αποτελεί μία καινοτόμο πρωτοβουλία που συνδυάζει επιστημονικές γνώσεις και σύγχρονα επαγγελματικά εργαλεία, πολύτιμα εφόδια για κάθε εργαζόμενο στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων. Η έμφαση στην ανάλυση πραγματικών επιχειρησιακών προβλημάτων εγγυάται την ανάπτυξη ικανοτήτων που θα βοηθήσουν σημαντικά την επαγγελματική εξέλιξη των συμμετεχόντων.

  Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, Επισκέπτης Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Πανεπιστήμιο Πατρών.

 • Απρ. 16 2010

  Το CSAP αποτελεί μία διεθνή πρωτοπορία στον επιχειρηματικό κόσμο. Στόχος του είναι να δημιουργήσει στελέχη επιχειρήσεων ικανά να διαχειρίζονται την πολυπλοκότητα και να ανταποκρίνονται στις πολυσχιδείς απαιτήσεις και στον ανταγωνισμό που διέπει τις αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο. Το CSAP με τις σύγχρονες επιστημονικές μεθοδολογίες και με τις εμπειρίες που παρέχει σε πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον, σε αγαστή συνεργασία υψηλού επιπέδου με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες, επιχειρεί και επιτυγχάνει το συγκερασμό των πανεπιστημιακών γνώσεων με την επιχειρηματική πραγματικότητα.

  Μαίρη Κωνσταντοπούλου, B.L., Ph.D., Δικηγόρος (ΔΣΠ).

 • Απρ. 15 2010

  Το CSAP είναι πρωτοπόρο επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά. Ως Managing Partner της Alexander Moore βεβαιώνω ότι οι δράσεις της δύναται να εναρμονισθούν με τις επαγγελματικές γνώσεις και ειδικά επιστημονικά εργαλεία που λαμβάνουν οι φοιτητές του CSAP. Οι πιστοποιούμενοι από το CSAP αποκτούν τα ηγετικά προσόντα που απαιτεί η σύγχρονη αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν και της διαχείρισης των έργων. Με το διεθνές ISO 17024 οι πιστοποιούμενοι του CSAP έχουν τις δυνατότητες να ενταχθούν στο δυναμικό της Alexander Moore και να προχωρήσουν επιτυχώς στις βαθμίδες της ιεραρχίας της.

  Ευάγγελος Κανελλόπουλος, Συνιδρυτής & Managing Partner της Alexander Moore.

 • Απρ. 14 2010

  Μια καινοτόμος προσπάθεια να γεφυρωθεί η θεωρία με την πράξη, προσφέροντας την τεχνογνωσία που απαιτούν οι πραγματικές και δυναμικές ανάγκες της αγοράς. Με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων καθηγητών αλλά και ανθρώπων της καινοτομίας στα θέματα που αφορούν την παγκόσμια αγορά και τις επιχειρήσεις, το CSAP πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους αυτούς για τους οποίους η γνώση δεν είναι ποτέ πεπερασμένη και οι δυνατότητες εξέλιξης τους ξεκινάνε πάντα από τους ίδιους.

  Χαράλαμπος Σταματάκης, MMa, AMBCI, IPMA-D, 3π ΑΒΕΤΕ.

 • Απρ. 13 2010

  Πολύ ευχάριστη η συνεργασία μου με το πρωτοποριακό πρόγραμμα CSAP. Το υψηλό επίπεδο των φοιτητών και η ποιότητα του προγράμματος λειτουργούν αρμονικά και γίνονται άμεσα ορατά. Οι συμμετέχοντες σίγουρα εξοπλίζονται με ουσιαστικά εφόδια, που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στον επαγγελματικό στίβο.

  Γεωργία Πελέκη, Διεύθυνση Ανάπτυξης Εργασιών Τραπεζικής Ιδιωτών, Τράπεζα Πειραιώς.

 • Απρ. 12 2010

  Το CSAP είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα για τα ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να δεις τη καθημερινότητα "έξω από το κουτί", πέρα από τα στερεότυπα και σε μια νέα διάσταση σκέψης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εύγε σε τέτοιου είδους προσπάθειες. H Ελλάδα τις χρειάζεται! Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Παναγιώτης Τζέλος, B.Sc., M.Sc., Ιδρυτής των εταιρειών: Derivatives.gr, Inventive.

rendered in: 0,0312344sec