CSAP Γνώμες

CSAP-Συμβαλλόντων CSAP-Υπό πιστοποίηση προσώπων
 • Ιουν. 28 2011

  Έχοντας εργαστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα με ιδιάζουσες δυναμικές και απαιτήσεις, προέκυψε η ανάγκη για συστημική διαχείριση της πολυπλοκότητας των δυναμικών και διεργασιών που διέπουν/επηρεάζουν την οργανωσιακή δομή και λειτουργία όπου δραστηριοποιούμαι. Το CSAP, μου προσέφερε σύγχρονες πιστοποιημένες επαγγελματικές δεξιότητες, όπως Συστημική Σκέψη, Συστημικές Μεθοδολογίες, Προσέγγιση Συστημάτων και Τεχνογνωσία, Εκπαίδευση σε Εργαλεία, Σχεδιασμός, Διαχείριση Έργων, και με έφερε σε επαφή με Επιστήμονες και Επαγγελματίες Διεθνούς Κύρους, τόσο από την Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό. Πρόκειται για καινοτόμο πρόγραμμα, μια διεθνή πρωτοτυπία, που επικυρώνει τον επαγγελματία με τον Επαγγελματικό Τίτλο Μεταπτυχιακού Επιπέδου κατά ISO 17024 που του απονέμει. Όσοι στοχεύετε σε μια εποικοδομητική και καταξιωμένη καριέρα, το CSAP θα συμβάλει καθοριστικά στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

  Πηνειώ Κάσσαρη, Βιομηχανικός/Οργανωσιακός Ψυχολόγος, B.A., M.A.

 • Ιουν. 27 2011

  Το CSAP είναι το μέσο με το οποίο μεταλαμπαδεύονται γνώσεις και δεξιότητες με τη χρήση Συστημικών Μεθοδολογιών και Πολυμεθοδολογιών. Το άτομο που παρακολουθεί το Πρόγραμμα γίνεται ικανός να τιθασεύει την Ποικιλομορφία της σύγχρονης Επιχειρηματικής Ζωής με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με συμπορευτές του στον Εργασιακό Βίο. Σε άμεση σχέση με τον Επαγγελματικό μας Προσανατολισμό, το CSAP προσφέρει τη γνώση, τα εργαλεία και την εμπειρία ώστε να διαχειριζόμαστε πολύπλοκα επιχειρηματικά ζητήματα με συνέπεια και μεθοδευμένη αποτελεσματικότητα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

  Αλέξανδρος Μίαρης, Msc Network Oriented Systems, Ph.D Cand., Senior Software Engineer.

 • Ιουν. 26 2011

  Προσωπικά θεωρώ μεγάλη τύχη το γεγονός ότι επιλέχθηκα στο CSAP Πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα πρωτοπόρο και διεθνούς εμβέλειας. Τα Professional Systemics είναι ένας νεοεισαχθείς στα ελληνικά δεδομένα επιστημονικός τομέας με πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογής. Προσφέρονται νέα εργαλεία και μεθοδολογίες επίλυσης προβλημάτων και ο επαγγελματίας ή ο φοιτητής που παρακολουθεί εισάγεται σε ένα νέο τρόπο σκέψης. Συστήνω το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα, το όφελος που μπορεί να αποκομίσει κανείς είναι πολύ μεγάλο.

  Νικόλαος Σταθάτος, Πτυχιούχος Τμήματος Πληροφορικής Ανοικτού Πανεπιστημίου, Προγραμματιστής Η/Υ, Επιχείρηση Μηχανογράφησης Δήμου Αθηναίων.

 • Μαϊ. 01 2010

  Σκοπός του προγράμματος CSAP είναι η εκμάθηση και εξοικείωση των φοιτητών με την συστημική σκέψη και ανάλυση, με μεθοδολογίες και λογισμικά που βασίζονται στην διαδικασία ανάπτυξης συστημάτων για την επίλυση πολύπλοκων και μεγάλης κλίμακας προβλημάτων. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα με πρακτική αξία πέρα από την θεωρητική που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Θεόφιλος Μυρίλλας, MBA, MSc, BA, EFG Eurobank Ergasias.

 • Απρ. 30 2010

  Είχα τη τύχη να επιλεχθώ σε ένα από το πιο πρωτοποριακά συστήματα μάθησης στην Ελλάδα αλλά και διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας σε ένα επιστημονικό τομέα που πρώτη φορά γίνεται στη χώρα μας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής. Το CSAP μας εφοδιάζει με όλες εκείνες τις μεθοδολογίες αλλά και τον τρόπο σκέψης ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε την εφαρμογή της Συστημικής Ανάλυσης και τη Βιωσιμότητα οποιοδήποτε συστήματος θέλουμε να μελετήσουμε.

  Παναγιώτης Βλάσσης, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Πολεμικής Αεροπορίας & Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών.

 • Απρ. 29 2010

  Το CSAP είναι ένα καινοτόμο επαγγελματικό πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιεί πρωτοποριακούς τρόπους εκμάθησης, εμβαθύνοντας στα πραγματικά προβλήματα της αγοράς με πρακτικές μεθόδους. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται από εξέχουσες προσωπικότητες του εγχώριου και διεθνούς χώρου, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες και εμπειρίες. Το CSAP αποτελεί ακρογωνιαίος λίθος για εκείνους που επιθυμούν να χαράξουν επιτυχημένη επαγγελματική πορεία!

  Μαρία-Ελένη Μαύρου, Τμήμα Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 • Απρ. 28 2010

  Δηλώνω υπέρμαχος του προγράμματος CSAP διότι οι διαλέξεις που πραγματοποιούνται καλλιεργούν τη δημιουργικότητα καθώς σπάνε το φράγμα του στείρου τρόπου αντίληψης και ερμηνείας των πληροφοριών που μας περιβάλουν. Βρισκόμαστε παράλληλα σε άμεση επαφή με την αιχμή της τεχνολογίας και το σύγχρονο, εθνικό και παγκόσμιο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Προσφέρονται ευκαιρίες συναναστροφής με διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες και εταιρείες πρωτοπόρους. Τέλος, οι ιδρυτές του προγράμματος και οι διδάσκοντες είναι προσιτοί και η συνεργασία μαζί τους ευχάριστη και αποτελεσματική.

  Αναστασία-Μαρία Καραϊσκάκη, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 • Απρ. 27 2010

  Το CSAP είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά καινοτόμο. Καταφέρνει να προσφέρει αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη η ελληνική αγορά συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη. Σε εμάς τους φοιτητές δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τις ικανότητες μας και να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις μας μέσα από μελέτες περιπτώσεων και up-to-date επιχειρηματικά εργαλεία, γεγονός που μας φέρνει σε άμεση επαφή με την εργασιακή πραγματικότητα.

  Ασημίνα Ιατρού, B.Sc. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης και M.Sc. Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 • Απρ. 26 2010

  Η συμμετοχή στο επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα CSAP εξασφαλίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον επιχειρηματικό στίβο μέσα από την εκμάθηση εργαλείων επίλυσης πολύπλοκων προβλημάτων με βάση τις αρχές της συστημικής επιστήμης. Η επιστημονική αριστεία σε συνδυασμό με την επαγγελματική καταξίωση των διδασκόντων παρέχουν υψηλή προστιθέμενη αξία στο πρόγραμμα.

  Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Προγραμματιστής Η/Υ Όμιλος ΕΤΕ, MBA, BSc.

 • Απρ. 25 2010

  Το CSAP είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που συνδυάζει σε μαθησιακό επίπεδο τη θεωρία με την πράξη/εφαρμογή, με σκοπό αρχικά να εφοδιάσει με τα πιο επίκαιρα μέσα για την αντιμετώπιση θεμάτων οποιουδήποτε εργασιακού ή κοινωνικού συνόλου και μακροπρόθεσμα να μεταλλάξει το στείρο, επιφανειακό και μονοδιάστατο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης κάθε θέματος, σε γόνιμη και δημιουργική σκέψη, σε συνδυαστική αντίληψη και σε πολυδιάστατη θεώρηση και ουσιαστική αντιμετώπιση των θεμάτων.

  Στεργιάνα Γιαννακού, B.Sc., Ph.D., Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

rendered in: 0,0312397sec