CSAP Γνώμες

CSAP-Συμβαλλόντων CSAP-Υπό πιστοποίηση προσώπων
 • Απρ. 24 2010

  Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του CSAP μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω, μέσα από το πρίσμα των Συστημικών Μεθοδολογιών, πολύ πιο δημιουργικούς και ολοκληρωμένους τρόπους σχεδιασμού, προσέγγισης και επίλυσης προβλημάτων στα έργα που συμμετέχω. Στόχος μου είναι πλέον η αξιοποίηση των εργαλείων & των μεθόδων ανάλυσης που γνώρισα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου καθημερινότητα.

  Αλέξης Καϊναδάς, B.Sc., M.Sc., Σύμβουλος Επιχειρήσεων, CEO Advanced Management Systems.

 • Απρ. 23 2010

  Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθώ το Επαγγελματικό Πρόγραμμα CSAP, το οποίο αποτελεί ένα ισχυρό εφόδιο στον απαιτητικό εργασιακό χώρο, παρέχοντας καινοτόμες και πρωτοποριακές γνώσεις σε θέματα μεθοδολογιών και εργαλείων, αλλά κυρίως προκαλεί μια εποικοδομητική αλλαγή στον τρόπο σκέψης και κουλτούρας των συμμετεχόντων.

  Αγγελική Παπαηλίου, Τμήμα Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

 • Απρ. 22 2010

  Το CSAP εκτός από τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή των σύγχρονων συστημικών προσεγγίσεων σε πολύπλοκα προβλήματα διοίκησης, διαχείρισης έργων και τεχνολογίας, μας απέδειξε ότι η καλή επικοινωνία, σεβασμός και εκτίμηση μεταξύ όλων των μερών του Προγράμματος (διδασκόντων-διδασκόμενων) φέρνει σημαντικά-αξιόλογα αποτελέσματα.

  Γιάννης Γωνιανάκης, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών Ανοικτού Πανεπιστημίου, Hotel Revenue Management at Cornell University.

 • Απρ. 21 2010

  CSAP: Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου στο οποίο αποκτώνται συγκεκριμένες γνώσεις, δεξιότητες, και αξίες, προσφέροντας: επαγγελματική πιστοποίηση, πιστοποίηση γνώσης λογισμικού υλικού, ανάθεση συγγραφής εργασιών, συμμετοχή σε συνέδριο, πρακτική άσκηση σε εργασιακούς χώρους.

  Ευαγγελία Μίτσικα, Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής Δημοσίου ΙΕΚ.

 • Απρ. 20 2010

  To CSAP αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα που παρέχει γνώσεις πάνω σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων, έχοντας εκτός από την ακαδημαϊκή, μία πρακτική και επαγγελματική προσέγγιση στον τρόπο διδασκαλίας. Με τη χρήση εργαλείων, εφαρμογών και μετάδοσης εμπειριών από ειδήμονες του κάθε χώρου, δίνει τη δυνατότητα στο φοιτητή να έχει μία πολύπλευρη εκπαίδευση.

  Γιάννης Βήκας, BSc., MBA International Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 • Απρ. 19 2010

  Το CSAP είναι ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που συνδυάζει, με έναν μοναδικό τρόπο, την επιστήμη της Συστημικής με τα πιο σύγχρονα "εργαλεία" τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Πιστεύω ότι όταν το υπό πιστοποίηση πρόσωπο ολοκληρώσει, τόσο την θεωρία όσο και την πρακτική των παραπάνω, θα έχει όλα τα εφόδια ώστε να είναι ηγέτης.

  Κωνσταντίνος Μαλαβέτας, Ηλ. Μηχανικός ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ, Product Manager GLOBUS HOUSE.

 • Απρ. 18 2010

  Το CSAP αποτελεί ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει ως σκοπό να καλλιεργήσει στον παρακολουθούντα ηγετικό και οργανωτικό χαρακτήρα, πρώτα φέρνοντας τον σε άμεση επαφή με το αντικείμενο και έπειτα παρέχοντάς του όλα εκείνα τα εργαλεία που θα χρειαστεί στην επαγγελματική του σταδιοδρομία αλλά και τις δυσκολίες που αυτή υπόσχεται. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στον χώρο αυτό.

  Κωνσταντίνος Μαρίνης, Τμήμα Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

rendered in: 0,0468594sec